COMPLEXUL MUZEAL DE ŞTIINŢELE NATURII
"RĂSVAN ANGHELUŢĂ" GALAŢI

Biblioteca CMSN Galați

Biblioteca Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi reuneşte, sub formă de monografii şi periodice, peste 5000 de unităţi biblioteconomice, reprezentând lucrări de referinţă ale unor autori consacraţi, personalităţi din diferite domenii ale ştiinţelor naturii şi muzeologiei: cataloage de colecţii ştiinţifice, determinatoare, compendii, enciclopedii, cursuri, atlase, ghiduri, dicţionare şi nu numai.

Monografii

Muzeologie

Conservare

Botanică

Ihtiologie

Entomologie

Astronomie

Ornitologie

Mamalogie. Herpetologie. Anatomie

Malacologie

Geografie. Geologie. Paleontologie

Periodice

Ore de Vizitare
Secția Grădina Botanică, Secția Muzeu, Secția Acvariu

Ore de Vizitare Grădina Zoologică

Tarife

Vizite Nocturne Observator

Regulament Acces

Intrarea în Observatorul astronomic, pentru observații nocturne, este permisă până la ora 23:00 şi se face pe la Poarta Sud (trecere bac). Accesul copiilor sub 7 ani, la Observatorul astronomic, este restricționat.

*Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că accesul în incinta complexului muzeal este permis cu maxim 30 de min. înaintea orei de închidere, pe la intrarea dinspre „Punctul de trecere bac” şi cu 60 de min. înaintea orei de închidere, pe la intrarea dinspre „Orăşelul copiilor”. Facem aceste recomandări, pentru ca dvs. să puteţi vizita în condiţii optime, atât Muzeul şi Acvariile, cât şi Grădina Botanică, până la ora închiderii.
*Vă rugăm să luaţi în considerare și faptul că accesul în incinta Grădinii Zoologice din Pădurea Gârboavele este permis cu maxim 60 de minute înaintea închiderii programului de vizitare.

created by dji camera
Sari la conținut
COMPLEXUL MUZEAL DE ŞTIINŢELE NATURII Dorești să te abonezi pentru notificări?
Dismiss
Allow Notifications